HorrenExpert.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Spinnen- en Insecten Bestrijding

HorrenExpert verwijderd zoveel mogelijk alle spinnenwebben en nesten rond uw huis, schuur, tuin, tuinset, speeltoestellen en overige objecten. Het milieu gaat voor dus milieuvriendelijk


Het product Antispin waar Horrenexpert mee werkt is 100% biologische afbreekbaar en dus veilig voor mens, plant en dier.  Gemaakt onder GMP, ISO 9001 en ISO 14001. Ons middel valt onder het gedifferentieerd handhavingsbeleid biocide van VROM. De behandeling tegen spinnen Wij de spinbusters behandelen alle looproutes en schuilplekjes waar de spinnen en de insecten zich normaliter verschuilen, dit doen we met een z.g. nevelspuit. Hierdoor komt er een beschermlaagje op alle plekken waar de zich spin normaliter verbergt of waar zij hun nesten makent. Uw eigendommen zijn nu voorzien van een beschermlaagje en blijven langdurig spin en insect vrij. Andere Insecten Alle vliegende en kruipende insecten zoals muggen en wespen houden ook niet van dit middel welke achterblijft op alle behandelde delen. Ons product dat wij gebruiken tegen de spinnen, helpt tegen (bijna) alle kruipende en vliegende insecten.
Kosten verwijdering De exacte prijs is afhankelijk van de grootte van de objecten en de mate van spinnen overlast of vervuiling. Voor een richtprijs kunt u altijd VRIJBLIJVEND contact met ons opnemen, klik dan HIER »


spinnenwebben bestrijding